Artiest van de Maand

Teddybeer-Radio

Het leukste internet radiostation van Limburg

Fred van Gerven

Fred van Gerven is geboren in de Jeneverstad & Molenstad van Nederland... Schiedam.

Muziek zat al in zijn familie waarvan één er al vroeger zong en optrad op het podium.

De inspiratie om met muziek meer te gaan doen ontstond ongeveer 12 jaar geleden, waar hij toen als geluidsman ging werken voor diversen artiesten en maakte ook kennis met de Mega Piratenfeesten in het land.

Na vele jaren als DJ te hebben gedraaid op feesten en ook als geluidsman te hebben gewerkt onder enkele artiesten had Fred het initiatief genomen om in maart 2014 de studio in te gaan om daar voor de lol een nummer op te gaan nemen onder zijn beginnende naam Zanger Party DJ Fred.

Het nummer "Niemand Zal Mijn Tranen Zien" sloeg direct aan bij iedereen en ook bij heel veel radiostations, die dit nummer nog steeds veel draaien.

Op dit moment zingt Fred nu onder zijn eigen naam “Fred van Gerven”.

Fred van Gerven treedt op in het land waar goede doelen zeker niet mogen ontbreken. Vele doelen waaronder mensen in nood, gehandicaptenzorg en kinderen staan centraal.

Fred zijn bekendste nummers zijn: Liefdesleven & In Dit Cafe Voel Ik Me Thuis, zijn nieuwste is: Wat Een Nacht.

Hij is bezig met een nieuwe en die wordt ook uitgebracht via zijn platenmaatschappij Berk Music.                                                                                                                                              Ondertussen zijn 12 nummers van hem uitgebracht en in 2018 volgt ook een album.

Website: http://www.deejayfred.nl

Teddybeer Radio

Artiest van de Maand

Op deze pagina vind u de arties van de maand

 

Promotie

  • Wilt u ook uw single of singles bij ons promoten ?
  • Neem dan contact met ons op